Show menu

5. Argonavtski kolesarski maraton

26. 2. 2015

Na Vrhniki se bo v nedeljo, 21. junija 2015 s startom ob 9:00, odvijal jubilejni 5. Argonavtski kolesarski maraton.

Enako kot v preteklih letih, so posebej vabljene družine in rekreativci vseh starosti in pripravljenosti, saj lahko kolesarji izbirajo med tremi trasami različnih zahtevnosti, ki so speljane po Ljubljanskem barju in Polhograjskih dolomitih.

  • Argonavtski maraton v dolžini 81 km – namenjen dobro pripravljenim rekreativnim kolesarjem,
  • Mali argonavtski maraton v dolžini 63 km – primeren za srednje pripravljene kolesarje,
  • Družinski argonavtski maraton v dolžini 32 km – primeren za družine in slabše pripravljene kolesarje.

Najmlajši se bodo pomerili na Otroškem maratonu Argonavtek, ki poteka na atletski stezi nogometnega igrišča in je namenjen otrokom do 7 leta starosti.

S pomočjo mobilne aplikacije za pametne telefone lahko spremljate vse novosti v zvezi z Argonavtskim maratonom, vaš mobilni telefon pa lahko postane tudi časomerilna naprava. Vsi udeleženci Argonavtskega maratona bodo deležni praktičnih nagrad, okrepčil na poti in na cilju ter spominske medalje. Posebna nagrada bo podeljena najmlajšim, najstarejšim udeležencem in udeleženkam, ne bodo pa pozabili niti na najštevilčnejšo ekipo.

Za jubilejno peto izvedbo Argonavtskega maratona so organizatorji skupaj z Desert Soul pripravili glavno nagrado – 13-dnevno kolesarsko puščavsko avanturo v Tuniziji, s katero bodo razveselili enega izmed udeležencev 81 km ali 63 km trase.

Uradna spletna stran in prijave: www.argonavtskimaraton.si

Spremljajte tudi facebook stran Argonavtskega maratona

ŠD Agonija vas vabi na Argonavtski maraton!