Show menu

Star maln išče prve člane coworking prostora

12. 1. 2015
V koči Star maln so zadnje dni pod okriljem Razvojne zadruge Etri pripravljali nekaj novosti. Pričeli so z urejanjem notranjega prostora koče v t.i. coworking prostor, s katerim želijo pomagati mladim podjetnikom ter ustvariti prijeten interaktiven prostor za družine in mladostnike ter vse ostale dnevne obiskovalce.
Kaj je coworking prostor?
Coworking je sodoben način dela, ki samozaposlenim in drugim profesionalcem omogoča, da si občasno ali za stalno delijo »sodelavni« prostor z ustvarjalci iz različnih panog. V interaktivnem okolju se učinkovito izmenjujejo mnenja in izkušnje posameznikov ter hkrati gradijo vrednote deljenja in medsebojnega sodelovanja.
Coworking prostor v Starem malnu bo torej namenjen ustvarjalnim skupinam in posameznikom, ki potrebujejo sproščujoče, interaktivno in cenovno ugodno delovno okolje. Prav tako bo namenjen družinam, mladim ali drugim skupinam, ki iščejo kotiček za druženje, družabne igre ali se želijo udeleževati različnih organiziranih dogodkov. Prostor je torej namenjen tako za delo kot tudi za druženje, samo delovanje pa soustvarja in gradi skupnost.
Zato vas vabijo, da se pridružite Malnu in pomagate oblikovati coworking prostor. Prenova bo potekala predvidoma do konca tega meseca. Veseli bodo kakršne koli pomoči, kreativnih idej, pa tudi rabljenih predmetov (stoli, jedilni pribor, skodelice, svetilke ipd. ), ki bi bili z modernim navdihom in prenovo umeščeni v prostor. Prve podpornike in t.i. prebivalce, ki bodo tudi tvorili prvo skupnost bodo nagradili z brezplačnim članstvom, ki prinaša še ostale ugodnosti kot so: popusti pri gostinski ponudbi ter popusti pri plačljivih delavnicah in dogodkih. Koča v Starem malnu lahko s podporo novih vsebin in pristopov postane unikatno delovno in družabno okolje v osrčju čudovite narave.

Do končne prenove bo koča obratovala s klasično gostinsko ponudbo.
Več informacij bo v kratkem na voljo na spletni strani starmaln.si ali na Facebooku. Za dodatne informacije lahko pokličete tudi na telefonsko številko 05/904-35-00.

Vir: www.vrhnika.si