Show menu

Poletje na Vrhniki 2015

Petki v avgustu so tudi letos namenjeni najmlajšim ...

Prvi petek - 7. avgust

Na prvem druženju nam je pravljice bral Janez Škof, obiskala nas je čebelica debelica, jedli smo palačinke, imeli lepotni salon, ustvarjalni atelje in gibalni kotiček.
Poletje na Vrhniki 2015 - prvi avgustovski petek

Drugi petek - 14. avgust

Drugi petek smo se zabavali ob pravljicah Irene Cerar, si ogledali super predstavo Kekec in Pehta, se družili z njima ter z Mojco in Rožletom, ob tem pa se preizkušali še v pastirskih igrah. Prijetno popoldne je popestril tudi obisk FerFuda, potujoče kuhinje, ki ponuja okusne ulične grižljaje po fer cenah.
Poletje na Vrhniki 2015 - drugi avgustovski petek

Tretji petek - 21. avgust

Nas nekaj oblakov in kapljic dežja že ne prestraši ... Spet smo imeli luštno popoldne pod lipo - duo Vroča župa nam je na edinstven način postregel s pravljicami, nato sta nas zabavala še Pujsek in Volk v predstavi Kako je prašiček gradil hišico. Potekale so tudi delavnice - otroci ste lahko barvali, izdelovali svoje pujske, preoblikovali kupčke gline v mojstrovine in se igrali, kot so se igrali v davnih daaaavnih časih.
Poletje na Vrhniki - tretji avgustovski petek

Četrti petek - 28. avgust

Zadnji petek v avgustu smo v Parku samostojnosti pred TIC Vrhnika poslušali pravljice Jakcov'ga ata, si ogledali Čisto tapravo predstavo, izdelovali skulpture iz balonov, se učili vrvohodstva in obiskali lepotilni kotiček s poslikavo obrazov.
Poletje na Vrhniki 2015 - četrti avgustovski petek