Show menu

Ponudniki storitev

Ste na naši strani našli super idejo za izlet in bi se radi tja odpeljali na dveh ali štirih kolesih? Bi se želeli dogovoriti za izlet na Vrhniko ali v njeno okolico?

Rent-a-bike

Se želite podati na kolesarsko avanturo, izlet, potovanje ali pa se le preprosto zapeljati čez Vrhniko, a nimate svojega kolesa? V TIC-u na Vrhniki vam nudimo najem koles. V centru si lahko izposodite gorska kolesa znamke Blade Spirit. Trenutno imamo na voljo dve kolesi različnih velikosti, ki jih je mogoče nastaviti na vseh višinah. Cena najema na uro znaša 1 €, celodnevni najem pa znaša 10 €.

Najem enega ali več koles vam ponuja Turistična agencija Argonavt. Najamete lahko tudi kolesarsko opremo (čelade, otroški sedež, GPS navigacijo in potovalne torbe).

TIC Vrhnika
(01) 755 10 54
051 661 063
TA Argonavt
(01) 750 43 64

Rent-a-car, avto in kombi prevozi

Podjetje Avtotrade iz Sinje Gorice vam ponuja možnost najema vozil srednjega in višjega cenovnega razreda. Obenem vam nudijo tudi prevoze – pokličite jih in njihov voznik vas bo pričakal na želeni lokaciji in vas v udobnem avtomobilu pripeljal na cilj.

Ste poslovneži, turisti ali skupina na poti doma ali v tujini? Ste namenjeni na sejem, prireditev, dogodek? V podjetju Castrum d. o. o. vam nudijo prevoz oseb s kombi vozili višjega razreda (Volkswagen Caravelle in Multivan) po Sloveniji in Evropi.

Avtotrade d.o.o.
(01) 750 51 99
Castrum
051 239 928

Turistična agencija

V turistični agenciji Argonavt pripravljajo izlete po celi Sloveniji, še posebej radi pa vam bodo razkazali Vrhniko in pokrajino južno od Ljubljane. V družbi njihovih vodičev se lahko sprehodite po ljubljanskih ulicah, po poteh, kjer je prepovedano sol tihotapil Martin Krpan, kolesarite po prelepem Krasu ali se podate na katero od drugih zanimivih doživetij. Za svoje goste uredijo vse od prenočitve in kulinaričnih razvajanj do izdelanih izletov po čudoviti Notranjski pokrajini.
TA Argonavt
(01) 750 43 64