Show menu

Pravilnik o zasebnosti

Prijava na e-novice

Za prijavo na e-novice Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika, zbira vaše sledeče podatke: ime in priimek in e-naslov. Upravitelj podatkov Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika, zbira vaše osebne podatke izključno v primeru, da ste mu jih prostovoljno posredovali ob prijavi na e-novice.

Z vpisom vašega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika obveščal o dogodkih na Vrhniki.

Po vpisu elektronskega naslova za prejemanje e-novic boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo le-tega in aktivacijo soglasja boste do preklica prijavljeni na e-novice Zavoda Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika.

Vaši osebni podatki za prijavo na e-novice bodo uporabljeni le za namen oziroma namene, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika v nobenem primeru ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve. 


Preklic soglasja

Svoje soglasje za uporabo in upravljanje z vašimi osebnimi podatki lahko kadarkoli prekličete na enak način, kot ga ste ga podali. Za preklic soglasja v prijavni obrazec na spletni strani ponovno vpišete svoj prijavni elektronski naslov in nanj prejmete potrditveno sporočilo. S potrditvijo prijavnega elektronskega naslova bo aktiviran preklic soglasja.


Odjava

Kadarkoli lahko pisno na elektronski naslov odjava@zavod-cankar.si ali s klikom na gumb ODJAVA v e-novicah zahtevate od upravljavca osebnih podatkov trajno ali začasno prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Pravice uporabnika 

Uporabnik lahko kadarkoli preko spodnjega kontaktnega obrazca izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov.

Filtriran kontaktni obrazec

Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu in so tudi upravičeni do pravnih sredstev ter odškodnine in odgovornosti v primeru neukrepanja nadzornega organa.


Varovanje podatkov

Upravljavec Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. Zato smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika e-novice pošilja preko spletne aplikacije GDPR manager, ki zagotavlja popolno anonimizacijo osebnih podatkov prejemnikov e-novic in v skladu z načelom minimizacije omogoča dostop do osebnih podatkov zgolj pooblaščenim osebam in zgolj na podlagi prejetih zahtevkov za popravek, dostop, omejitev, ugovor, prenos ali izbris osebnih podatkov. 

Spletna aplikacija GDPR manager zagotavlja popolno sledljivost pooblaščenih uporabnikov aplikacije (z geslom in uporabniškim imenom zaščiten dostop do aplikacije) ter avtomatsko evidentira dostop pooblaščenih uporabnikov do aplikacije in njihove aktivnosti znotraj aplikacije.

Osebne podatke bo Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika skrbno varoval ter preprečeval njihove morebitne zlorabe. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen oziroma za namene, za katere ste podali svoje strinjanje, z uporabniškim imenom in geslom zavarovan dostop do njih pa imajo zgolj pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno evropsko zakonodajo.

Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.visitvrhnika.si lahko naslovite na elektronski naslov tic@zavod-cankar.si.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je:
Zavod Ivana Cankarja Vrhnika, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika.