Show menu

Decembrsko obvestilo

1. 12. 2020

Obvestilo

Razmere so nas prisilile, da prilagodimo program Veselega decembra 2020, ki smo ga pripravljali za vas. Idejni osnutek letošnje izvedbe je temeljil na športnih aktivnostih, zabavnem in kulturnem programu in se v prijetni družbi pogreli s skodelico čaja ali kuhanega vina. Želeli smo si, da bi ponovili lanskoletno drsalno pravljico, a jo zaradi nastale situacije ne moremo izpeljati, tako kot smo si zamislili.

Obveščamo vas, da letos drsališča v Športnem parku na Vrhniki ne bo. Gre za odgovorno dejanje, ki ga zahteva trenutna situacija v naši državi, saj je varnost občanov vedno na prvem mestu.

Vsekakor pa to še ne pomeni, da bomo letos ostali brez prazničnega vzdušja v naši občini. Za vas, v Športnem parku Vrhnika, pripravljamo Praznični labirint, ki bo predvidoma odprt v petek, 18. decembra 2020. Namenjen bo vsem, ki se želite vrniti v otroška leta in podoživeti čar veselega decembra.

V načrtu imamo tudi nekaj zabavnega programa, a bomo videli kako se bo situacija do konca leta spreminjala. Vse informacije bodo objavljene na spletni in Facebook strani Visit Vrhnika.

V Športnem parku Vrhnika so že zasvetile novoletne lučke na praznični jelki. Vse obiskovalce naprošamo, da se dosledno držite navodil in priporočil, saj bomo le tako lahko vsi skupaj zagotovili zdravo okolje za vse občane in ne bomo po nepotrebnem ogrožali zdravja drugih ljudi.

Naj nas do konca leta 2020 povezujejo dobre misli in iskrene želje. Naj se Veseli december prične.


Zavod Ivana Cankarja Vrhnika