Show menu

Oktobrski Koledar dogodkov že med nami

Vrhnika, 27. 9. 2018
Prelistajte Koledar dogodkov in preverite, kaj zanimivega se bo v oktobru dogajalo na Vrhniki.

6.oktobra nas čaka že 7. Oberfest na Vrhniki.  Oktobra se pričnejo tudi predstave v okviru otroškega in gledališkega abonmaja. Znova pa bo z nami muzikal Mamma Mia! in Tvoj bodoči bivši mož, monokomedija Vida Valiča. 
V Kinu Vrhnika bodo predvajali veliko filmov različnih žanrov, gotovo se bo našel kakšen po vašem okusu! V slogu letošnjega leta bo predvajan tudi dokumentaro-igrani film Cankar, po filmu pa sledi pogovor z ustvarjalci!
Med večje in pomembnejše oktobrske dogodke pa prav gotovo spadajo Dnevi odprtih vrat v bivši Vojašnici 26. oktober, med 25. in 27. oktobrom. Podroben program preverite v sredinskem delu zloženke.
V Cankarjevi knjižnici organizirajo kar nekaj zanimivih dogodkov: Delavnici Kako izboljšati telesno držo za odpravo kroničnih bolečin in preventivo pred poškodbami in Domača kozmetika kot pomoč zdravju, pa tudi počitniške delavnice za otroke: Risanje stripov in Nekoč je rasla buča, ure pravljic in še veliko več.
V Doživljajskem razstavišču Ljubljanica poleg ostalega zanimivega programa pripravljajo Izmenjevalnico Podarim dobim.
V Cankarjevem domu bo od 2. oktobra naprej na ogled dokumentarna razstava Pisana beseda v slovenskem prostoru na poštnih znamkah in razglednicah, Cankarjevemu letu 2018 je posvečena še gledališka predstava Bilo je nekoč, v Koledarju dogodkov pa lahko preverite še ostale prireditve, ki se bodo odvijale v hramu kulture na Vrhniki. 

Vse to in še veliko več v oktobrskem Koledarju dogodkov!