Show menu

Aprilski utrip na Vrhniki

26. 3. 2018
Katere dogodke na Vrhniki boste obiskali v aprilu?

April bo ponudil precej glasbeno obarvanih dogodkov, tudi že 19. Pomladni gala koncert Simfoničnega Orkestra Vrhnika in MePZ Mavrica Vrhnika. V četrtek, 12. aprila, bodo na vrhniški oder stopili Prifarski muzikantje; vstopnice v predprodaji so cenejše, zato pohitite. 

Ekipa Kino Vrhnika je za april sestavila pester program za različne okuse: najmlajši bodo lahko uživali v pustolovščini Peter Zajec in animiranem filmu Čebelica Maja, na sporedu pa bo tudi tretji del zgodbe Bela in Sebastijan. Zavrteli se bodo filmi z Liffa 2016 in 2017, na veliko platno pa med drugim prihaja še najnovejši del Maščevalcev (v 2D in 3D različici).

Veliko zanimivih predavanj in delavnic se bo zvrstilo v Cankarjevi knjižnici Vrhnika in v Tehniškem muzeju Slovenije. Vse do 2. maja pa imate tudi izvrstno priložnost ogledati si občasno razstavo razstavišča Moja Ljubljanica - 40.000 let stara lesena konica. Aprilska sobotna javna vodenja bodo potekala s poudarkom na tej edinstveni najdbi, 14. aprila pa se lahko udeležite tematskega vodenja Vrhnika v Cankarjevem času.

Prelistajte koledar, da se vam ne izmuzne kak super dogodek ;)