Show menu

Koledar dogodkov na Vrhniki v marcu

26. 2. 2018
Pred nami je marec s pestrimi dogodki. V soboto, 10. marca, bo potekalo tradicionalno Gregorjevo, ko bomo skupaj izdelovali gregorčke in jih osvetljene spustili po potoku Bela. Ste že začeli načrtovati, kakšna bo vaša letošnja plavajoča umetnina? Prireditev bo letos potekala v duhu Ivana Cankarja, zato pozivamo vse, da pri izdelovanju barčic uporabite motive iz Cankarjevih del.

V Cankarjevem domu si boste lahko 12. marca ogledali Dekliščino, proti koncu meseca pa sta na vrsti tudi oba abonmaja - Žlahtni meščan za odrasle in Živalske novice za najmlajše. Kino Vrhnika je zopet napolnil koledar z vrsto odličnih filmov za vse generacije in okuse; na sporedu bodo komedije, animirane pustolovščine, drame in izvrstni art filmi. 

1. marca svoja vrata odpira Tehniški muzej Slovenije. Ponujajo vam zanimive sobotne delavnice in nedeljske predstavitve ali vodene oglede. V petek, 2. marca ste lepo vabljeni, da se udeležite odprtja nove občasne razstave Znanje brez meja. Že dva dni kasneje, v nedeljo, 4. marca, bo po razstavi potekalo tudi javno vodenje.

Preberite, kaj vse vam bo Vrhnika ponudila v marcu ... Na voljo je spletna verzija koledarja, kmalu pa bo v TIC Vrhnika prispel tudi tiskani koledar.