Show menu

Preko 100 tisoč sej za Visit Vrhnika v letu 2017

9. 1. 2018
Januar je mesec, ko se pogosto ozremo nazaj v leto, ki je minilo. Naredimo analize, potegnemo zaključke in pripravimo načrte za prihodnost. Tudi mi smo pogledali v 2017 in ugotovili, da je bilo leto uspešno za spletno stran Visit Vrhnika.

V preteklih 12 mesecih je stran presegla 250 tisoč ogledov in dosegla skoraj 105 tisoč sej. Naši uporabniki, ki vas je bilo v povprečju več kot 6.500 mesečno, ste se na strani v povprečju zadržali okoli minuto in pol, zvesto pa se je k nam vračalo kar 40 odstotkov obiskovalcev spletne strani. 

Podatki, ki smo jih zbrali, zopet potrjujejo trend večanja uporabe mobilnih telefonov in tablic pri dostopu do spleta. V letu 2015 je na stran Visit Vrhnika preko mobilnih telefonov in tablic prišlo malo manj kot 30 odstotkov uporabnikov, v letu 2016 že 45 odstotkov, prejšnje leto pa že 56 odstotkov. Še dobro, da je stran prilagojena za uporabo na mobilnih telefonih :)

In kaj vas zanima na naši strani? Največ ogledov ima vstopna stran, sledi ji koledar dogodkov oz. prireditev, nato stran s programom največjega vrhniškega festivala, Argonavtskih dnevov, takoj za tem pa je že na vrsti angleška različica vstopne strani.

HVALA vam za vse oglede, klike in pozornost. HVALA vsem, ki ste kakor koli sodelovali z nami ter vsem, ki nas spremljate, spodbujate in nam dajete energijo za delo.