Show menu

Kaj se bo v novembru dogajalo na Vrhniki?

26. 10. 2017
Novembra vrhniški oder ne bo počival: prihajajo stand-up komiki Martina Ipša, Željkič&Željudin in Klemen Bučan - oni so NEprilagojeni, na sporedu bosta kar dve abonmajski predstavi za odrasle (Žalujoča družina in Glorius!), malčki pa bodo lahko uživali v lutkovni predstavi Žogica Marogica. Odvil se bo tudi dobrodelni koncert Dva novčiča, v dvorani Glasbene šole Vrhnika pa tudi Letni koncert MePZ Mavrica.

Kino Vrhnika bo zavrtel nekaj težko pričakovanih novembrskih novosti: Koko in velika skrivnost, Ligo pravičnih, Umor na Orient Ekspresu in Veselo pošastno družino. Tehniški muzej Slovenije v Bistri in Cankarjeva knjižnica Vrhnika za vas pripravljata odlična vodenja, predavanja in zanimive delavnice, še vedno pa velja, da se lahko vsako soboto z nakupom vstopnice pridružite javnemu vodenju po razstavi Moja Ljubljanica.

Dogajanje bo pestro in našteli smo le nekaj utrinkov, zato le prelistajte spletno verzijo koledarja, ki se nahaja spodaj, po svoj tiskani izvod pa vabljeni od ponedeljka naprej v TIC Vrhnika.