Show menu

Dogajanje v septembru

28. 8. 2017
S septembrom se vrača tudi koledar dogodkov. In kaj se bo dogajalo na Vrhniki? Čakajo nas pester kino program, zanimive delavnice in nedeljske prireditve v Tehniškem muzeju Slovenije (npr. Edvard Prodan in njegov inovativni stroj za brezkončno tiskanje), zanimivi dogodki v Cankarjevi knjižnici Vrhnika ... 
Sredi meseca se bo med 15. in 17. septembrom odvil Festival Vrhnika v cerkvi sv. Trojice; zvrstili se bodo koncerti vrhunskih vrhniških in gostujočih umetnikov. Ne zamudite :)
19. septembra se bo v Cankarjevem domu Vrhnika odprla nova razstava Poti Ivana Malavašiča; Od samouka do vsestranskega umetnika. Slikarska razstava ob 90-letnici rojstva Ivana Malavašiča bo odprta do 15. oktobra, dokumentarna pa do 12. novembra 2017.
Kot vsako jesen, ste vsi ljubitelji taroka vabljeni, da se udeležite tarok turnirja v Gostilni Bajc; turnir bo v petek, 22. septembra.

Seveda to niso vsi dogodki ... Prelistajte spletno verzijo koledarja, v naslednjih dneh pa se oglasite tudi v TIC Vrhnika in si priskrbite še tiskano različico :)