Show menu

Pisani dogodki v marcu

22. 2. 2017
Pred nami je marec s pestrimi dogodki. V soboto, 11. marca, bo potekalo tradicionalno Gregorjevo, ko bomo skupaj izdelovali gregorčke in jih osvetljene spustili po potoku Bela. Ste že začeli načrtovati, kakšna bo vaša letošnja plavajoča umetnina? 
V Cankarjevem domu si boste lahko ogledali nekaj zanimivih iger, med drugim komedije Dohodnina, Striptiz in pa 50 odtenkov ženske. Kino Vrhnika je zopet napolnil koledar z vrsto odličnih filmov za najmlajše in vse ostale; na sporedu bodo komedije, animirane pustolovščine, drame in izvrstni art filmi. 

1. marca svoja vrata zopet odpira Tehniški muzej Slovenije. Ponujajo vam zanimive sobotne delavnice in nedeljske predstavitve ali vodene oglede. V sredo, 8. marca, ste dame posebej lepo povabljene, da si ogledate razstavo Moja Ljubljanica - na dan žena imate namreč prost vstop


Super novico ste pa najverjetneje že slišali - NAJSTAREJŠE LESENO KOLO NA SVETU ostaja na Vrhniki vse do 17. junija 2017

Preberite si, kaj vse vam bo Vrhnika ponudila v marcu ... Na voljo je spletna verzija koledarja, v začetku tedna pa bo v TIC Vrhnika prispel tudi tiskani koledar.