Show menu

Decembrski koledar dogodkov

23. 11. 2016
Decembra se bodo praznično obarvani dogodki kar vrstili - Miklavžev in Božično-novoletni sejemprižig prazničnih lučkpohod z baklami in Miklavževanje, raznovrstni koncerti in otroške predstave, silvestrovanje pod šotorom v Športnem parku Vrhnika - otroško s Čarovnikom Gregom in tisto s skupino Zvita feltna

V Doživljajsko razstavišče Ljubljanica že novembra prihaja najstarejše leseno kolo na svetu, staro kar 5.200 let. Na ogled bo vse do 26. februarja naslednje leto, vi pa si ga lahko brezplačno ogledate 3. decembra, na Ta veseli dan kulture. Vsako soboto (z izjemo 3. decembra) poteka tudi javno vodstvo po razstavi Moja Ljubljanica, ki se mu lahko pridružite z nakupom vstopnice.

Seveda se temu pridružujejo tudi številni ostali dogodki - kar dvakrat dan odprtih vrat v Cankarjevi spominski hiši (3. decembra in 11. decembra), nočni pohod na Planino, pohod po poti Cankarjeve matere, futsal in floorball tekme, predavanja in predstavitve knjig, odlične filmske projekcije v Kinu Vrhnika (z veliko filmi z letošnjega Liffa) in še in še.

Spletno verzijo koledarja dogodkov lahko prelistate spodaj, tiskana izdaja pa bo v TIC Vrhnika na voljo v prihodnjem tednu.

V brošuri Koledar dogodkov na Vrhniki - december 2016 je zapisano, da bodo otroci iz Vrtca Vrhnika krasili smreko v petek, 2. decembra. Prišlo je do spremembe in velja - otroci bodo krasili v četrtek, 1. decembra, ob 10. uri.