Show menu

Novembrski koledar dogodkov

24. 10. 2016
Novembra vrhniški oder ne bo počival - z uspešnico Moški so z Marsa, ženske so z Venere se vrača Denis Avdić, na sporedu bo že druga abonmajska predstava - Samorastniki, najmlajši si bodo lahko ogledali lutkovno predstavo Medvedja simfonija po motivih ruske pravljice Mašenjka in medved, prisluhnili pa boste lahko tudi izvrstni glasbi, npr. Neci Falk ali dobrodelnemu koncertu Dva novčiča.

Oktobrski projekciji filmske uspešnice Pr' Hostar sta že skoraj razprodani, toda na skrbite - gorenjski gaunarji bodo na platnu spet v novembru. Pridružile se jim bodo številni drugi težko pričakovani filmi, tudi Vaina: Iskanje bajeslovnega otoka.

Tehniški muzej Slovenije v Bistri in Cankarjeva knjižnica Vrhnika za vas pripravljata odlična predavanja in zanimive delavnice, nikakor pa ne želite zamuditi niti javnega vodenja po novi stalni razstavi Moja Ljubljanica v doživljajskem razstavišču Ljubljanica, ki bo v soboto, 5. novembra ob 11. uri.

Kot smo že navajeni, v teh odstavkih nismo uspeli zaobjeti celotne pestrosti koledarja dogodkov, zato si ga le oglejte spodaj, si ga prenesite na svoj računalnik ali po svoj tiskani izvod konec tega tedna pridite v TIC Vrhnika :)