Show menu

Vrhnika na 16. F3ŽO

26. 9. 2016

Od 28. do 30. septembra se Vrhnika predstavlja v Cankarjevem domu v Ljubljani, kjer poteka že 16. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO). Obiščite nas v našem kotičku, se prepričajte o lepotah Cankarjevega mesta in s seboj odnesite tudi kakšen prelep (in okusen) spominek.

V treh dneh bo festival obiskovalcem vseh generacij brezplačno ponudil številna zanimiva in uporabna predavanja, delavnice, predstavitve in pogovore v okviru izobraževalnega programa. Obiskovalci bodo lahko uživali ob odličnem kulturnem programu na kar dveh odrih in v Linhartovi dvorani ter ob ogledu kar štirih umetniških razstav.

Na sejemski razstavi v okviru festivala se bo predstavilo okoli 160 razstavljavcev z informacijami, izdelki in storitvami, ki spodbujajo aktivno staranje, izboljšujejo življenje tako starejših kot vseh ostalih generacij in prispevajo k uresničevanju sodelovanja in solidarnosti med generacijami. Na številnih razstavnih prostorih bodo med drugim na voljo tudi sejemski popusti ter številne meritve. 

Vstop na festival je prost!

Več informacij in celoten program najdete na spletni strani F3ŽO