Show menu

Argotlon - sprejmi izziv

29. 3. 2016
Argotlon je športni dogodek, kakršne v tujini poznajo pod oznako Obstacle Course Racing. Gre za unikaten športni izziv, pri katerem se udeleženci podajo na progo, kjer sta na preizkušnji njihova fizična kot tudi psihična pripravljenost. Udeleženci se podajo na raznoliko traso, kjer morajo poleg večje razdalje in višinske razlike premagati še številne ovire, ki so zasnovane po vzoru ovir, izdelanih za vojaško urjenje.

Kdaj in kje? 18. junija 2016 s pričetkom v Športnem parku Vrhnika.

Zakaj? Druženje v naravi s prijatelji, spoznavanje skritih kotičkov mesta, za katerega ste bili prepričani, da ga poznate, obilo zabave, preizkušanje lastnih psihofizičnih sposobnosti in obujanje skupinskega sodelovanja …

Komu je Argotlon namenjen? Vsem! Tako tistim, ki so navajeni svoj prosti čas preživljati aktivno, kot tistim, ki želijo preizkusiti svoje psihofizične sposobnosti. Je odlična priložnost za team building, zato sodelovanje priporočamo podjetjem, društvom (npr. gasilskim društvom ipd.) in ostalim skupinam (neomejeno število članov), možne pa bodo tudi posamične prijave.

Prijavite se lahko na spletni strani Argotlon; pozorno spremljajte naše objave in Facebook stran Argotlon, kjer vam bomo sporočili uradni pričetek prijav. Lahko pa se tudi že'pofočkate' na dogodku Argotlon - sprejmi izziv 2016 ;)