Show menu

Delavnica oblikovanja celostnih turističnih produktov

25. 3. 2015

Turizem Ljubljana in Zavod Ivana Cankarja Vrhnika vljudno vabita, da se udeležite pomembnega izobraževalno-delavniškega srečanja, ki bo potekalo v sredo, 1. aprila 2015, od 9.00 do 13. ure v Cankarjevi knjižnici Vrhnika (Tržaška cesta 32, Vrhnika). Namen delavnice je oblikovati in načrtovati celostne produkte in doživetja, ki bodo privabili in zadržali goste na Vrhniki in v okolici.

Vabljeni:

  • ponudniki turističnih nastanitev, kulinarike, lokalnih posebnosti, rekreacijskih in športnih aktivnosti ter drugih storitev na področju turizma,
  • predstavniki turističnega gospodarstva,
  • predstavniki civilne sfere (turistična in druga društva ter organizacije),
  • predstavniki javnega sektorja (predstavniki občin, zavodov za turizem, LTO idr.),
  • organizatorji dogodkov in prireditev ...

Na delavnici bodo oblikovali konkurenčne in inovativne integralne turistične produkte (ITP-je), ki bodo temeljili na originalnih lokalnih zgodbah in obljubljali turistom edinstvena doživetja. Pri tem bodo ključna tematska področja, ki jih predvideva aktualna strategija razvoja in trženja turizma v regiji: kultura in zgodovina, narava, rekreacija in šport, kulinarika, prireditve in dogodki ter poslovni turizem.

Namen srečanja je obenem seznaniti akterje razvoja turizma z novimi pristopi k oblikovanju turističnih produktov in trendi na področju turizma ter medsebojno povezovanje – s ciljem, da turist ostane pri nas dalj časa in da odnese s seboj nepozabne spomine.

Gre za delavnico, ki jo Turizem Ljubljana (RDO Osrednja Slovenija) pripravlja z Brand Business School in svetovalno družbo Gabrun za vse akterje razvoja turizma iz zasebne, javne in civilne sfere iz naše občine. Soorganizator dogodka je Cankarjeva knjižnica Vrhnika.

Zaradi lažje organizacije srečanja organizatorji prosijo, da svojo udeležbo najavite ge. Mariji Zakrajšek na: turizem@zavod-cankar.si.