Show menu

Visit Vrhnika

24. 11. 2014
Vrhnika je dobila zgodnje božično darilo - novo turistično spletno stran, Visit Vrhnika! Naš ''prečudni'' kraj se po novem ponaša s spletno stranjo, ki jo odlikujejo enostavna struktura ter poudarjena vizualna in vsebinsko dodelana podoba v prilagodljivem dizajnu. Pomembna funkcionalnost je posebna navigacija po vsebini, ki preprečuje podvajanje menijskih elementov in s tem naredi uporabniško izkušnjo še bolj prijetno in enostavno. Obiščite in raziščite Vrhniko – tudi preko mobilnega telefona in tablice!

Spletna stran vam ponuja bogat nabor informacij. Opisali smo naravno in kulturno dediščino Vrhnike in okolice ter na enem mestu zbrali predloge zanimivih izletov po Vrhniki in njeni okolici. Vas zanima, kako na Vrhniki preživeti 1 urico? Mogoče pa imate na voljo 2 uri. Več? Sestavili smo kombinacije za družine, za aktivne, za gurmane ter za šole in skupine.
Cankar, izviri Ljubljanice, Tehniški muzej Slovenije - to je le nekaj poudarkov vseh zanimivosti, ki vam jih skušamo približati in predstaviti na sodoben način. Na podstrani Kje jesti in spati si lahko ogledate kulinarično ponudbo Vrhnike, izvedeli boste tudi, kje vam nudijo prenočitve. Koledar dogodkov pa je nedvomno povezava, ki jo boste z veseljem klikali - zapolnjen je namreč z dogodki in prireditvami, ki se jih lahko udeležite na Vrhniki. Pohitite in si ga oglejte kar takoj, kajti december bo vesel!