Show menu

Argonavtski festival 2019: Večer smeha

Bazen v Športnem parku Vrhnika,

Splošen opis

Po enoletnem predahu se na Vrhniko ponovno vrača Argonavtski festival in z njimi tudi stand up večer, na katerem vas bodo tokrat zabavali trije gorenjski stednaperji in ena dolenjska stendaperka.

DINO KAPETANOVIĆ

Dino je improvizator, open majker in voditelj izredno popularnega »pub« kviza. Velika verjetnost je, da ste ga kdaj že videli na kateri od ljubljanskih ulic, ko vam je v zameno za šale ON ponujal denar.

KAJA GROZINA

Kaja prihaja iz Krškega in kljub sevanju ima vse prste. Je tip človeka, ki v pogovoru: "dej ti prva prekini," dejansko prekine. Edini šport s katerim se ukvarja je preskakovanje obveznosti na sto metrov. Njena želja je doživeti vsaj eno sceno iz filma Fifty shades of Grey. Pravi, da tisto, ko ona diplomira.

SAŠO STARE 

Sašo je improvizator, komik in načeloma dober človek... razen če je lačen … v tem primeru tecite. Sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav ima po besedah njegovega zdravnika metabolizem 50 letnika. Videli ste ga lahko v oddaji "Zvezde Plešejo, v "Skečoholikih", na "Roastu Vida Valiča", v seriji "Stendap predstavlja" in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini.

Večer pa bo povezoval ROK BOHINC  o katerem ne moremo povedati ničesar lepega, tako da raje molčimo.