Show menu

Poletje na Vrhniki in Knjižnica pod krošnjami

Park samostojnosti (pred TIC Vrhnika),
Mišje zgodbe - Bobek Kolaž kratkih zgodbic, ki jih Mateja in Nika pripovedujeta mišjim otrokom za lahko noč se odvija na vrtljivem prizorišču, sestavljenim iz majhnih in velikih kosov sira, kjer dobi vsaka zgodba svoje prizorišče, svojega mišjega junaka in svoj duhovit razplet. V Zgodbi o oblaku se mali mišek ustraši oblačnega muca, v zgodbi Mišek na potovanju, si mišek kupi avto, ko se skoraj zaleti , pa si raje kupi par nog in se peš odpravi k svoji mami. Majhna in velika miš se igrata skrivalnice in odkrivata otroški in odrasli svet. K vodnjaku želja se zateče majhna miška, ki išče prijatelja, v zadnji zgodbi O luni pa mišek na veliki raketi iz sira odleti na luno, kjer sira nikoli ne zmanjka...

Poslikava obrazov Je zabaven način preobrazbe, s katero se bodo otroci prelevili v svoje najljubše pravljične junake s pomočjo profesionalne veščine poslikavanja. Vrsta je vedno dolga, zato pridite zgodaj.

Legoigralnica Kocke LEGO so ena najbolj priljubljenih igrač zadnjih desetih let. Popularnost kock gre pripisati revolucionarnemu sistemu, saj omogoča sestavljanje praktično katerih koli dveh kock. To pomeni, da je možno sestaviti skoraj neskončno število različnih kombinacij, kar zelo pripomore k razvoju otrokove domišljije in ustvarjalnosti.

Izdelava nakita in drobnih predmetov iz gumbov Depo z Vrhnike bo za vas pripravil delavnico, kjer boste lahko izdelali svoj nakit, pozabavali pa se boste lahko tudi z ustvarjanjem drobnih predmetov iz gumbov.

Veliko bo listanja, ustvarjanja, risanja, izdelovanja in poslikanih obrazkov. 

Otroci ob petkih bo v parku na Vrhniki zabavno. Pridite, z vami bo lepše!