Show menu

Poletje na Vrhniki in Knjižnica pod krošnjami

Park samostojnosti (pred TIC Vrhnika),

Vrhnika privablja popotnike s Cankarjevimi zgodbami, osvežilnimi izviri Ljubljanice in bogato zgodovino. Petki v avgustu so namenjeni otrokom, presenetili jih bomo z lutkovnimi predstavami, na obisk bo prišla mala murska deklica, igrali se bomo XXL družabne igre, sestavljali legokocke in se preizkušali v cirkuških veščinah. 

Kufrband  “Oder, cirkus, muzika. Svet je pisan hopsasa.”

Zabavno poučna pustolovščina o tem, kako sreča cirkus glasbo in kako se jima zgodi predstava. Čarobna predstava z živo glasbo, zvočili in gibom popelje gledalce na rob gravitacije. Žongliranje, humor in akrobacije za vse generacije.

Legoigralnica Kocke LEGO so ena najbolj priljubljenih igrač zadnjih desetih let. Popularnost kock gre pripisati revolucionarnemu sistemu, saj omogoča sestavljanje praktično katerih koli dveh kock. To pomeni, da je možno sestaviti skoraj neskončno število različnih kombinacij, kar zelo pripomore k razvoju otrokove domišljije in ustvarjalnosti.

Poslikava obrazov Je zabaven način preobrazbe, s katero se bodo otroci prelevili v svoje najljubše pravljične junake s pomočjo profesionalne veščine poslikavanja. Vrsta je vedno dolga zato pridite zgodaj.

Delavnice (Depo Vrhnika) Za punce, ki bi rade bile še lepše, vabimo na delavnice izdelovanja nakita, in za fante, ki vedno radi kaj popravijo, vzdrževanje otroškega kolesa. Pripeljite kolo seboj.

Knjižnica pod krošnjami je zamišljena kot priročna zbirka branja. Med nabranimi knjigami, časopisi in revijami so zastopane vse zvrsti in mnogi formati, primerni mirnemu okolju izbranih mestnih površin. Glavno vlogo imajo knjižne novosti, ki ponujajo vpogled v najnovejšo knjižno produkcijo. Knjižnica sodeluje s celo vrsto založb, zato je v njenih vrstah zbranih veliko svežih naslovov. Hišna specialiteta so tudi mnogi domači ter tuji časopisi in revije. Knjiga v naravi je pozabljeno zadovoljstvo. Zato se vrača s toliko več žara in vas vabi med svoje privržence. 

Veliko bo listanja, ustvarjanja, risanja, izdelovanja in poslikanih obrazkov. Otroci ob petkih bo v parku na Vrhniki zabavno, pridite z vami bo lepše!