Show menu

Poletje na Vrhniki

Park samostojnosti,

18:00  Pravljice Jakcov'ga ata

18:30  Čisto taprava predstava

Je sestavljenka najčarobnejših trenutkov v našem gledališču. Mega zadrega čistilke Tilke in nerodnosti hišnika Ferija vas bodo nasmejale do solz, otroci pa bodo spoznali, kako predstava nastaja na odru. Tilka in Feri sta pozabila na predstavo, ko ugotovita, da je dvorana polna otrok. Kaj pa zdaj? Na hitro pripravita oder, kostume, lutke … Kaj pa igralci? S pomočjo občinstva nastane čisto prava predstava, v kateri zaigrajo klovn, čarovnica, kuhar, princeska … Sramežljiv hišnik Feri zablesti kot čisto pravi igralec, Tilka pa kot režiserka. Ali jima bo uspelo po vseh nerodnostih zaigrati čisto pravo predstavo? Ali bodo v gledališču ugotovil kaj sta »zakuhala«? 

18:00- 20:00  Poslikava obrazov

Preobrazba v najljubše pravljične junake ali najljubšo žival. S profesionalnimi barvami za obraz bomo otrokom naslikali najrazličnejše poslikave, tatooje in seveda na koncu dodali še bleščice - za vse gospodiče in gospodične.

19:00- 20:00  

Skulpture iz balonov

Spoznajte čarovnijo oblikovanja balončkov in ustvarite vikinški klobuk, čarobno palčko, kužka, rožico, meč… in še več!Pod vodstvom izkušenih animatorjev se bo vsak naučil osnove oblikovanja balončkov in šel domov s polnimi rokami svojih skulptur.

Delavnice cirkuškega vrvohodstva

Stopite v kožo cirkuških vrvohodk in spoznajte osnove ekvilibristike. Napeljali bomo vrv in vas naučili hoditi po njej.