Show menu

Poletje na Vrhniki

Park samostojnosti,

18:00  Pravljice z Janezom Škofom

18:30  Čebelica debelica

Navihana čebelica ne uboga tete Matice, ki jo želi poučiti o čebeljih modrostih za varno igro na travniku. S prvim sončnim jutrom poleti med pisane cvetke, kjer naleti na strašnega in lačnega sršena. Navihanka bi skoraj postala njegova čebelja večerja, če ji ne bi pomagali prijatelji, »človeški mladički« iz publike.

Vsi, ki se boste posladkali s to humorno predstavo, boste še raje hodili v vrtec, šolo ali službo. Skupaj bomo spoznali, kako pomembno se je vse življenje učiti, kako je znanje »najmočnejše orožje«, kako lepo je pomagati prijateljem in mmmm … kako sladek je cvetni prah!

»Čebelica Debelica« je polna humorja, zvočnih efektov, glasbe in unikatnih, barvitih kostumov.

18:00 - 20:00  

Palačinkarnica

V palačinkarnici se bodo gospodične in gospodiči lahko okrepčali s palačinkami. Malo posedeli, pokramljali in se predvsem do sitega najedli.

Lepotni salon

V salon bodo lahko zašli, ki si želijo lepotne preobrazbe. Tam jih bo čakala prijazna make-up animatorka, ki jim bo poslikala obraze in kjer se bodo za kratek čas prelevili v želene pravljične junake. Pri poslikavi bodo uporabljene profesionalne barve na vodni osnovi.

Ustvarjalni atelje

Tukaj se bodo lahko zadrževali umetniki. Pacali in ustvarjali z barvami. Izdelke bodo seveda odnesli s seboj domov za spomin.

Gibalni kotiček

V njem se bodo zbirali vsi športa željni otroci. Razgibali se bodo na poligonu, se igrali z žogo, mogoče raztegnili celo veliko mavrično platno.