Show menu

Pustovanje v Športnem parku Vrhnika

Športni park Vrhnika,
Pridružite se pustnemu rajanju na Vrhniki! Dobimo se v Športnem parku Vrhnika v soboto, 14. februarja, ob 14. uri
Od 13. ure dalje:
 • POSLIKAVE OBRAZOV in
 • IZPOSOJA KOSTUMOV za tiste, ki se ne boste mogli doma odločiti, v kaj oziroma koga bi se našemili ...
Od 14. ure dalje:
 • Mali Bu bo poskrbel za pustno rajanje za otroke (glasba, igra, ples, petje, animacija), 
 • nastopil bo mladi talent STIVEN RAHMAN, 
 • izbirali bomo NAJ MASKO med otroci in med odraslimi,
 • nato pa nas čaka super zabava s skupino NEVIHTA.

NAGRADE

Odrasli:

 1. Vikend najem vozila Kia sportage ali Fiat 500 L Living, v vrednosti 160 €. Nagrado poklanja podjetje AVTOTRADE VRHNIKA iz Sinje Gorice, kjer poleg prodaje novih in rabljenih vozil lahko opravite servis, tehnični pregled, registracijo, najamete avto ali se naučite vožnje v avtošoli.
 2. Nedeljsko kosilo za 4 osebe v Papateku. Nagrado poklanja Gostilna in pizzerija Papatek iz Sinje Gorice, kjer nudijo okusne pice, jedi z žara, malice in nedeljska kosila vsak dan.
 3. Voden ogled pivovarne Human Fish + degustacija piva za 4 osebe. Nagrado poklanja butična Pivovarna Human Fish Vrhnika, kjer imajo vedno na zalogi vsaj štiri vrste izbranega piva. V pivovarni na Tržaški 27 bodo veseli vašega obiska, za vodene oglede so zaželene rezervacije.

Otroci:

 1. Kosilo za 4 osebe v Gostilni Bistra in obisk Tehniškega muzeja v Bistri, v skupni vrednosti 120 €. Nagrado poklanjata Tehniški muzej Slovenije in Gostilna Bistra. Gostilna Bistra ponuja prenovljeno slovensko kuhinjo in prava gurmanska doživetja. Kot zanimivost vam lahko zaupamo, da je pri njih po novem glavni kuhar Anže iz šova Gostilna išče šefa. Pridite in uživajte v prelepem okolju in odlični kulinariki.
 2. Nedeljsko kosilo za 4 osebe v Papateku. Nagrado poklanja Gostilna in pizzerija Papatek iz Sinje Gorice, kjer nudijo okusne pice, jedi z žara, malice in nedeljska kosila vsak dan.
 3. Otroška družabna igra za veselje starih in mladih.

Nekaj manjših nagrad pa prispeva organizator pustovanja, to je Zavod Ivana Cankarja za kulturo, šport in turizem Vrhnika.