Show menu

Veslanje

Zaveslajte z vodniki IškAAdventure in si oglejte naravo z vodne gladine.

Veslaški safari na Ljubljanskem barju? Zakaj pa ne ... Vodniki IškAAdventure vam bodo zagotovili kajak, veslo in plavalni jopič ter se z vami podali na potovanje po čarobnih rekah Bistra in Ljubljanica. Na vodno gladino se boste spustili v Bistri za Tehniškim muzejem Slovenije in pot končali v Podpeči. Počasna avantura na vodi vam bo omogočila sedeže v prvi vrsti za opazovanje divjega živalstva v, na in ob reki.

Na vseh veslaških turah potrebujete lahka oblačila in obutev primerna letnemu času, kopalke, mazilo ali sprej za zaščito pred mrčesom, pokrivalo za glavo, rezervna suha oblačila in obutev in vsaj 1 liter energijskega napitka. Priporočamo tudi lahke rokavice in brisačo. Seveda je obvezno znanje plavanja.

Tura traja nekje od 4 ure do 4 ure in pol ter se izvede ob minimalno treh udeležencih. Cena je 46,00 € na osebo in vključuje kajak (sit on top, zelo stabilen na vodi in primeren tudi za vse, ki niso vešči veslanja), veslo, plavalni jopič, hladno malico na obrežju, prevoz v eno smer iz Podpeči do Bistre in vodenje. Ture se izvajajo od aprila do oktobra ob primernih vremenskih pogojih.

Svojo avanturo si lahko zagotovite v TIC Vrhnika.
TIC Vrhnika
(01) 755 10 54
051 661 063