Show menu

Knjižnica pod krošnjami

Knjižnica pod krošnjami je zamišljena je kot priročna zbirka branja. Med nabranimi knjigami, časopisi in revijami so zastopane vse zvrsti in mnogi formati, primerni mirnemu okolju izbranih mestnih površin.

Knjižnica pod krošnjami je zamišljena je kot priročna zbirka branja. Med nabranimi knjigami, časopisi in revijami so zastopane vse zvrsti in mnogi formati, primerni mirnemu okolju izbranih mestnih površin. Glavno vlogo imajo knjižne novosti, ki ponujajo vpogled v najnovejšo knjižno produkcijo. Knjižnica sodeluje s celo vrsto založb, zato je v njenih vrstah zbranih veliko svežih naslovov. Hišna specialiteta so tudi mnogi domači ter tuji časopisi in revije. Knjiga v naravi je pozabljeno zadovoljstvo. Zato se vrača s toliko več žara in vas vabi med svoje privržence. Gre za aktivnost brez blišča in obljube avanture, a s toliko več pristnega užitka in sproščujočega šarma.

Julij:

Odprtje z branjem Cankarjevih tekstov: TD Blagajana in CKV vabita v sredo, 4. 7. 2018 ob 17.00.

Pravljične urice: vsak dan ob 10.00 vabimo otroke, da se skupaj z nami potopijo v pravljični svet.

Branje Cankarjevih tekstov: prvo in drugo sredo (4. 7. in 11. 7. 2018) bomo ob 17.00 gostili bralce Cankarjevih tekstov, ki se pod okriljem Turističnega društva Blagajana in Cankarjeve knjižnice Vrhnika.

Vsako sredo ob 11:00 nas bo obiskal Ivan Cankar in nas odpeljal na obisk, v njegovo domovanje.


Avgust: 

Vsak petek boste lahko brali knjige in listali revije od 16.00 do 20.00.


Prijazno vabljeni v park v središču Vrhnike.


TIC Vrhnika
(01) 755 10 54
051 661 063