Show menu

Poroke

Zaljubljenci - iščete posebno, čudovito in nadvse romantično lokacijo za tisti poseben in najlepši dan, ko boste tudi uradno pričeli skupno pot v življenju?

Romantično prizorišče na trati v gradu Bistra
Poročna dvorana v gradu Bistra
Poročna dvorana v gradu Bistra
Cankarjev dom Vrhnika
Cankarjev dom Vrhnika
Stavba Upravne enote Vrhnika
Stavba Upravne enote Vrhnika
V prijetnem okolju starih dreves in mogočnih zidov gradu Bistra bodo organizatorji poskrbeli, da vam bo vaš poročni dan ostal v najlepšem spominu. Upravna enota Vrhnika opravlja poročne obrede v prelepem okolju parka gradu Bistra ob sobotah, od aprila do novembra, med 12. in 18. uro. Park nudi domiselnim fotografom številne možnosti, tako da bodo vaši spomini, ki jih boste želeli ohraniti na posnetkih, še posebej lepi. In brez skrbi, tudi slabo vreme ne bo ovira - v tem primeru se obred namreč opravi v poročni dvorani.

Romantično okolje v Bistri pa ni edina lokacija, kjer lahko obljubite večno zvestobo svojemu izbrancu oz. izbranki. Zakonske zveze se sklepajo tudi v Cankarjevem domu na Vrhniki od novembra do aprila, ob sobotah med 10. in 17. uro, in čez celo leto ob sredah v času uradnih ur upravne enote. Obstaja še tretja uradna lokacija - v pisarni načelnice upravne enote, kjer se obredi opravljajo čez celo leto ob sredah v času uradnih ur. 

Imate v mislih kakšen drug kotiček za enega najpomembnejših obredov v vašem življenju? Tudi to je mogoče urediti. Več informacij vam bodo priskrbeli na Upravni enoti Vrhnika ...

ZEMLJEVID

UE Vrhnika
(01) 7507 874
(01) 7507 873