Show menu

Pikniki

Pikniki so ena tistih dejavnosti brez katerih poletje preprosto ni tisto pravo. Zato vabljeni na Vrhniko, kjer boste našli prekrasne kotičke, primerne za »piknikaške« užitke.

Koča v Starem malnu, samo nekaj km iz središča Vrhnike
Toplar v Bevkah
Toplar v Bevkah
Del brunarice v Blatni Brezovici
Del brunarice v Blatni Brezovici

Star maln

Star maln se nahaja globoko v dolini potoka Bele. Nekoč je stal tu mlin, na kar danes spominjata mlinsko kolo in jez. Kočo ob jezu upravlja Turistično društvo Blagajana. Prostor lahko najamete za piknike. V vročih poletnih dneh se boste razveselili tudi dejstva, da se lahko ohladite v vodi zajezenega prostora. 

Bevke

V Športnem parku Bevke stoji pristen slovenski kozolec, toplar. Načrtovan in izdelan je po merah značilnih za okoliško pokrajino, tradiciji pa do potankosti sledijo tudi njegovi okrasni elementi. V športnem parku se lahko dogovorite za njegov najem, obenem pa lahko v parku igrate tudi tenis, nogomet in odbojko na mivki.

Blatna Brezovica

V Blatni Brezovici, naselju sredi Ljubljanskega barja, lahko za piknike ali rojstnodnevne zabave najamete brunarico z zunanjim pokritim prostorom. V športnem parku, kjer brunarica stoji, so vam na voljo balinišče, nogometno in košarkarsko igrišče.

ZEMLJEVID

Športni park Blatna Brezovica
041 303 096