Show menu

Klub Orfej

Za pestro družabno dogajanje na vrhniškem koncu skrbijo tudi v Klubu Orfej v Sinji Gorici . Dostopno za vsak žep in vsako srce ...

V klubu Orfej se odvija pisana paleta dogodkov, ki jih organizira neprofitni zavod Center Astera. Pripravljajo predavanja o zdravem načinu življenja, meditacije, druženja, delavnice za otroke in družine ter različne plesne in glasbene večere. Dobrodošel je vsak, ne glede na trenutno stanje v denarnici. Lahko je deležen vsega, kar se v klubu dogaja, saj vstopnine ni. Za nekatere dogodke se zbirajo prostovoljni prispevki.

Torki so rezervirani za ljubitelje salse in če vas srbijo pete, se lahko v klubu zavrtite ob pol osmih. Ob sredah je Oder mladih, ki predstavlja mlade talentirane glasbenike in pevce iz različnih glasbenih šol. Ob četrtkih se lahko udeležite presnih delavnic, zvočnih kopeli ali tematskih predavanj. Konec tedna pa je rezerviran za vse, ki se radi družijo na koncertih. Tudi na naše malčke niso pozabili, saj lahko ustvarjajo, se igrajo in uživajo ob gledanju otroških predstav ob sobotah.

Celoten program Kluba Orfej si lahko ogledate v njihovem koledarju dogodkov
Klub Orfej
040 906 690
Sinja Gorica 87, Vrhnika