Show menu

Argotlon 2017

Sprejmite izziv in se z ekipo podajte na progo polno zabavnih ovir ...

V soboto, 24. junija 2017, se bo v Športnem parku Vrhnika odvijal Argotlon - sprejmi izziv 2017. Tokrat so organizatorji že tretje leto zapored v okviru Argonavtskih dni na Vrhniki pripravili povsem novo progo in nove ovire za vse avanture in adrenalina željne udeležence. Letos ne boste mogli izbirati dolžine trase, ta bo za vse udeležence enotna. Dobrih 11 km teka so popestrili s 40 ovirami, ki vas bodo dodobra namočile, umazale in naelektrile, predvsem pa pustile nepozaben pečat. Podajte se na super dogodivščino, ki jo velja doživeti z ekipo najboljših prijateljev in prijateljic.

Start dogodka bo ob 10. uri na osrednjem športnem igrišču, po prihodu v cilj pa vas poleg toplega obroka in že tradicionalnega gasilskega tuširanja čaka še after party - za gasilce gre. Zaradi zadnjih dogodkov in pa zaradi gasilk in gasilcev samih letošnji izkupiček celodnevnega dogodka namenjamo prav njim - gasilcem. In ker gasilci vedno nekaj počnejo, bo aktiven tudi after party. Najprej vas ob 14. uri čaka turnir v nogometu na milnici, pozno popoldan pa se po 18. uri prične še koncert: najprej s predskupino Viperstone, ki bo pripravila oder za osrednje goste, skupino The Drinkers, ki vas bodo zabavali pozno v noč.

Kdor ne želi zamuditi zabave, naj si rezervira soboto, 24. junija 2017, in sprejme izziv! Se vidimo ;)

Prijavite se lahko na spletni strani Argotlon; pozorno spremljajte naše objave in Facebook stran Argotlon. Lahko pa se tudi že'pofočkate' na dogodku Argotlon - sprejmi izziv 2017 ;)